Sista veckan som tonåring..

  Jaha.. min sista vecka som tonåring närmar sig med stormsteg, spännande och se vad den innehåller minsan!

   Nu för tiden sitter jag enbart och pluggar som det känns, kursen som jag läser nu, Statistik A, tar så enormt mycket tid och kraft, jag skojjar inte om det är minst 10 timmar om dagen, gärna ett par timmar på helgen också!

   På det så försöker jag fortfarande att vänja in mig på mina tabletter jag äter mot inflammationen i knä.. Svårt att behålla maten och konstant illamående, även om jag börjat sett en liten ljusning på det hela så är det emellanåt svårt att plugga samtidigt!

   Någon dag kanske jag slänger upp en bild eller två på min nya lya också om ni har tur, så håll i er!!


/Madde

.

Ja tillochmed syrran har ju lyckats slänga upp ett inlägg, så jag kan väl inte vara sämre än henne då!
Kom hem igår, tar mig ca 4 timmar att åka hem..?! Gaaalet.
Man är lite lagomt trött då man kommer hem.

Har inte blivit nå traktorkörning i veckan, men har fått skötkor nu iallafall! :-)
Min heter 345 Prima och är brun-vit. Fick borsta dom och raka dom och hon var väldigt snäll.
Kon bredvid stod och sparkades hela tiden, men inte min inte :-)
Jag har även jobbat i svinhuset, fick mata grisar och skrapa skit. Men är helt okej, grisarna är så söta så.
Plockat fårstängsel har vi hunnit med också, inte det roligaste man kan göra direkt...
Ridlektion har vi haft också, hoppade ca 60 cm med Palett. Gick ju det också.
Matteprov hade vi förra veckan, lyckades få G iallafall. 13 poäng, 11 var godkänt.
På våran växt och djurliv lektion fick vi gå omkring på typ hela nytorp och kolla på alla buskar och träd. På ekologin skulle vi ha gått ut på ett fält och satt oss på några bänkar som stod där, men dom hade dom varit och plockat bort, så fick gå tillbaka igen.
Arbetskläderna har börjat komma också, så fick ett par till jobbarbyxor, en overall och tjocktröja. Väntar bara på arbetsjacka nu :-)

Taggar inför imorgon nu för då ska jag äntligen åka tillbaka igen, jag och mamma ska även övningsköra en sväng runt i stan, kulkul!
Hoppas inga gubbar går omrking ivägen så jag måste stanna bara, uääh.

Snart är det American History X så den ska jag kika på, är faktiskt en sjukt bra film.


/ J

Mycket har hänt...!

   Det känns som en liten upptadering för de som följer bloggen.. Mycket har hänt sedan sist. 

   Det största är kanske att jag numera bor själv, i en lägenhet i Kvissleby, tråkigt men sant. Ibland önskar man att allt var annorlunda, men jag tror att det är bäst så här, jag och Pontus kommer förbli vänner iallafall..  
   Varför är det nog många som frågar, uttåt verkade vi ha det så bra, men bakom fasaden kan det pågå något helt annat, mer än så tänker jag inte berätta.

   En annan sak som kommit ut är studieresultaten, klarade en av de fyra tentor jag skrev, så endast tre tentor efter nu + att jag klarade sommarkursen, det känns som att allt håller på att vända...

   Jag har hittat en häst jag ska börja rida en gång i veckan, en islandshäst som heter Sheriffen, det känns riktigt bra. En tråkigare nyhet är att jag var på återbesök i onsdags hos läkaren för knä, och det är fortfarande inte alls bra.. Nu äter jag nya starkare inflammations dämpande piller och förmodligen blir det massa sjukgymnastik om någon månad om det inte vill ge med sig, sover knappt på nätterna för jag har så ont, inte bra!

   Känns som om det är så mycket mer, men för tillfället räcker detta och jag ska försöka rycka upp bloggningen igen, det har vart mycket ett par veckor men nu har jag börjat komma tillbaka som människa igen!

 

/M


Hemma!

Ja nu är jag hemkommen igen.
Blir hemma hela helgen och ska vila, vila, vila. Är så otroligt förkyld så jag håller på och dör.
Och Ian gav mig ju en flygtur rakt in i massa hinderstöd så jag har varit en aning mördbultad hela veckan, men har börjat släppa nu :-) Hela sidan är fortfarande blå, gul, grön, osv. På ryggen har jag ett skärsår som förmodligen var ganska djupt men som läker fint, och på benet har jag ett blåmärke... men så är det!
Körde häst i veckan, var rätt kul faktiskt. Skulle vara roligt att prova Ian någon gång också!
Har även jobbat i köket eftersom vi börjat gå turer, och på fredag ska jag till svinhuset och jobba :-)
Och snart är det Dirty Dancing på ettan, toppen!
Men nu måste jag prata med Dixie, hon har väldigt mycket på hjärtat. Goshund!


/ J

R.I.P Mormor, 1 år idag.

I höstvindarnas sus Du somnat stilla
Ej sjukdom och oro göra Dig mer illa
 Skön är vilan som graven ger
Gott att veta Du lider ej mer.




Ett år!

R.I.P mormor. Idag är det ett år sedan, jag älskar dig fortfarande lika mycket! Hoppas du har det bra på andra sidan och vakar över oss!

/Madde

Hemma

Var nytorpsdagen idag så fick åka hem en dag senare, dock gör det inte mig någonting. Hade trevligt och har inget emot att jobba lite =) Är kompledig på måndag, men ska ändå åka tillbaka söndag kväll för ska ha stalljour. Trevligt minsann! =)
Har inte ro att sitta still längre så har blivit dålig på att skriva. Behöver något att göra för annars blir jag så rastlös.
Så nu ska jag gå och hitta på något annat att göra istället för att sitta här på arslet bara.

Bye

/ J


Dags för uppdatering...?

   Ja nu var det ju ett tag sedan man skrev... Under den passerade veckan har jag vart i skolan 4 av 5 dagar, det har blivit långa dagar dessutom, nu sitter jag och försöker bli klar med den jädrans rapporten som ska in till veckan, men det går verkligen trögt måste jag säga.

   Har fått besked från CSN iallafall, det var positivt, blir beviljad pengar. Synd bara att det alltid finns problem att ta itu med, och mormors ett års dag närmar sig med stormsteg, usch. Känns som igår..

   Marknadshelg nu, ska in med mor och morfar imorgon, tänkte åka in idag men kände att det är mindre jobbigt att åka in med en yr morfar och stressad mor, än med Wille, herr Andersson och mor, det kan bli cirkus även det. Dessutom vill jag ju kika på stånden, inte på karusellerna!

/M

RSS 2.0